pksl kpsl

esmaspäev, juuni 26, 2006

 

"NPVK" olulisus on 5-palli süsteemis 1,5

Ma nägin täna esimest korda Aurit. Raamatupoes. Auri toimetab mu näidendit. Ja siis Auri mainis Kivisildniku artiklit Postimehes. Laksimine tekitab põnevust. Äärmuslikud arvamused erutavad.

Aga muidu hakkan nüüd kolmandat luuletust pähe õppima ja siis laulu otsima, sest 19 tunni pärast algab teatrikooli sisseastumiskatsete teine voor. Kui kõik räägivad, et seal koolis on halb, siis ilmselt seal paljuski ongi halb, aga sellele rääkis kunagi Veiko bussis contrat ka ja kõik ei ole ühene ja üldse - seni, kuni kohustused ei seo ja reeglid on ajutiselt mängulised, siis pole ju ohtu, mis?
See on ainult katse. See ei ole päris.
Kristol on homme sünnipäev ja Nele tuleb tagasi. Need on päris.


sinusõna:
btw et kui sa enne ei teadnud et eesti keel omal suus siis tänu noormetsale ja telekale tead.
 
aitäh aivar, et ära märkisid ja sinu tähelepanek on äärmiselt oluline. telekast tuleb mõjusaim osa teadmistest. just see osa, mida muidu kahtlustadagi ei oska. on hea, et on teraseid inimesi ümberringi, kes pidevalt infovoogusid jälgivad ja oskavad lahti kodeerida. see, et on alatuid tüüpe, kes jimi nime taga eestimaist kahtlustadagi ei oska on muidugi vandenõu ja noormets on illuminaatide käsilane, kes sõnu tendentslikult kasutab ja puhast eetrit rikub. ettevaatust kõik, eriti aivarid!
 
Tegelikult Aivar vist ei mõelnud seda üldse pahasti.

See on nüüd see diskussioon, mis kusagile enam ei vii.
 
(peale esimest katsetepäeva)
Seal koolis ei olegi halb ja seal koolis ei olegi hea, vaid kõik on lihtsalt üdini kontsentreeritud ja on nii nagu elus päriselt on, ja on sobivused ja ebasobivused, ja mis on valus, on valusam, ja mis on päris, on pärisem, ja mis on ebapäris, seda ebapärisem. Elus sa võid lihtsalt palju kauem kulgeda TEADMATA, et ise oledki ebapäris (selles kontekstis) või valus (tolles). Seal koolis saad varsti selgeks.
(Ja kool on vahel päris ebapäris ebapäris)

Sellepärast me tahame sinna ja sellepärast me tahame sealt välja ja mis pärast on - ma ei tea, ma arvan, et kui kool meid lahti opereerib, eks me siis näeme.

Eks katsed opereerivad ka juba natuke.
Noh et PEA VASTU.
 
ja-jah. ma lihtsalt ei oska sus muud kui eestlast näha. nii et noormetsa jutu aktsent jäi mul hämaraks. persepktiivide erinevus vist, muud miskit.
 
Käisin ka täna (neljapäeval siiski) "Nagu poisid vihma käes" vaatamas. Mulle meeldis. Kohe väga. Päriselt ka.
 
Postita kommentaar

<< Home